Over cattery Beau's Paradise

Beau’s Paradise, waar we met toewijding en passie hoogwaardige Brits Korthaar en Brits Langhaar kittens fokken, waardoor we de harten van gezinnen over de hele wereld veroveren.

OVER ONS

Onze liefde voor deze prachtige rassen drijft ons om gezonde, goed gesocialiseerde en liefdevol gefokte kittens te bieden die een waardevolle toevoeging zijn voor elk gezin.

Onze cattery biedt een liefdevolle en stimulerende omgeving waarin onze kittens kunnen gedijen, met de beste zorg en aandacht voor hun welzijn.

Onze Passie

Toewijding & Samenwerkingen

Bij Beau’s Paradise is onze passie voor katten de drijvende kracht achter alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het fokken van kittens die niet alleen mooi zijn, maar ook gezond, gelukkig en liefdevol.

Bij Beau’s Paradise geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschap. We werken samen met andere fokkers, dierenartsen, en liefhebbers om kennis te delen, te leren van elkaar, en gezamenlijk te streven naar het welzijn van het ras.

Onze erfenis

Bij Beau's Paradise streven we ernaar om een erfgoed van uitmuntendheid en liefde voor het ras voort te zetten. Met trots dragen we bij aan de lange geschiedenis van het Brits Korthaar en Brits Langhaar ras.

In 4 simpele stappen naar de perfecte kitten...

Bij Beau’s Paradise begint het proces van het vinden van jouw perfecte kitten met het maken van een afspraak, waarbij je de kans krijgt om de kittens te ontmoeten en te zien of er een klik is. 

 • 01 - Afspraak maken voor een kitten

  Hebben wij kittens beschikbaar? Maak dan een afspraak om onze kittens te ontmoeten! Neem contact met ons op en we plannen graag een bezoek voor je in.

 • 02 - Een kitten bezichtigen voor een klik

  Bij ons krijg je de kans om onze kittens persoonlijk te ontmoeten en te zien of er een klik is met de kitten. Je kunt er de tijd voor nemen om lekker met alle kittens te knuffelen! Uiteraard is moederpoes ook aanwezig.

 • Reserveer een kitten en plan een afspraak in

  Bevestig je reservering middels een aanbetaling en maak een afspraak om je kitten op te halen, zodat je binnenkort je nieuwe huisgenoot kunt verwelkomen. (zo heb je nog even de tijd om een reismandje, speelgoed, krabpalen en voer aan te schaffen!)

 • Je kitten ophalen!

  Tegen de tijd dat je kitten 13 weken oud is en klaar is om naar het nieuwe huisje te gaan, zorgen wij voor alle zaken, inclusief een Europees paspoort, twee inentingen, stamboom en een verplichte chip.

Veelgestelde vragen

Nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder of neem contact met ons op!

Je kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. We plannen dan graag een geschikt moment voor je in om onze kittens te komen bekijken. Je kunt jezelf ook op onze wachtlijst zetten, zo nemen wij contact met je op mocht er een kitten beschikbaar zijn die voldoet aan je wensen.

Onze nestjes

Charlie is op 26 maart bevallen van 5 prachtige kittens. Bekijk ze snel!

Volg ons op sociale media!