Maak kennis met onze poezen

MAAK KENNIS

Onze poezen en kleuren in de spotlight

Bij Beau’s Paradise streven we ernaar om liefdevol gefokte Brits Korthaar en Brits Langhaar kittens te bieden die de harten van hun nieuwe families zullen veroveren. Onze cattery is trots op het fokken van een verscheidenheid aan prachtige kleuren, waaronder Chocolate Tortie & White, Lilac, Bicolor Blue Tortie, Seal-Golden Point, en Blue Golden Shaded.

Met een focus op gezondheid, temperament en rasstandaarden, leggen we bij Beau’s Paradise de nadruk op zorgvuldigheid en toewijding bij elke stap van het fokproces. Onze kittens groeien op in een liefdevolle en stimulerende omgeving, waar ze worden omringd door zorg en genegenheid vanaf het moment dat ze geboren worden.

Maak kennis met onze lieve moederpoezen

Charlie

Charlie, onze betoverende Seal-Golden Point, is niet alleen super lief en aanhankelijk, maar haar liefde voor knuffelen maakt haar tot de perfecte poes voor gezellige momenten op de bank. Haar zachtaardige aard en genegenheid zijn een constante bron van vreugde in ons huis.

Millie

Millie, onze betoverende Bicolor Blue Tortie, is niet alleen een lust voor het oog met haar unieke vachtkleuren, maar haar speelse en liefdevolle karakter maakt haar tot een onweerstaanbare toevoeging aan ons gezin.

Yara

Yara, onze elegante Lilac Golden Shaded schoonheid, straalt niet alleen met haar zeldzame vachtkleur, maar haar zachtaardige en aanhankelijke aard maakt haar tot een geliefde poes voor iedereen die haar ontmoet.

Dazzling

Dazzling, onze verbluffende Chocolate Tortie & White, is niet alleen een visueel spektakel met haar unieke vachtkleuren, maar haar levendige persoonlijkheid en speelse aard maken haar tot een echte blikvanger.

Chanel

Chanel, onze prachtige Chocolate Tortie & White, straalt niet alleen met haar unieke kleuren, maar haar charmante en aanhankelijke karakter maakt haar tot een geliefd lid van ons gezin.

Bekijk onze laatste nestjes

Nestje van Charlie

Op 26 maart zijn er 5 kittens geboren in de kleuren Seal Golden Point, Black Golden Shaded en Black Golden Point